Sukker du efter en ordentlig firmabil? Så læs med her

Er du en af dem, der hver dag bruger mange timer bag rattet og på de danske landeveje? Så ved du om nogen, hvor vigtigt det er, at din bil har maksimal komfort og gode køreegenskaber.

 

Det kræver dog imidlertid en bil af en vis kaliber, hvis man for alvor skal have en kompromisløs firmabil, der opfylder alle ens ønsker og behov til komfort, kapacitet og kraft. Og det er ikke nogen hemmelighed, at des mere man forventer af sin bil, des dyrere bliver den.

 

Og dog.

En eksklusiv bil, der kan betale sig

Med flexleasing har du og din virksomhed mulighed for at lease en BMW til erhverv til en særdeles attraktiv, månedlig ydelse. BMW er en af markedets mest populære kvalitetsbiler, og mærket er notorisk kendt for deres luksuriøse designs og kraftfulde motorer.

 

Nærmest uanset hvilken model, man vælger at lease fra BMW, er man garanteret en uovertruffen kørselskomfort, samtidig med at alt lige fra acceleration til sikkerhed er i topklasse.

 

Med flexleasing af BMW hos Flexto sammensættes og tilpasses leasingaftalen efter din virksomheds behov. Der er tale om fleksible muligheder og ikke mindst attraktive finansieringsmetoder, der gør, at du som leasingtager er stillet bedst muligt.

 

Ved flexleasing fastsættes bilens beskatningsgrundlag ud fra handelsprisen, mens selve afgiften beregnes med udgangspunkt i bilens alder. Det vil sige, at hvis man leaser en BMW, der blev indregistreret første gang for 36 måneder siden, så kommer den månedlige registreringsafgift helt ned i 0,5 %.

 

Det svarer sig til kun 6 % i afgift om året, kontra de 150 % man ellers skal betale, når man køber samme model kontant fra ny.

BMW X6 kan noget, ingen andre biler kan

Ved leasing af BMW X6 får man ikke bare en kraftfuld bil med masser af bid i motoren; man får også en bil med et luksuriøst interiør og en kabine, der er optimeret og indrettet efter alle kunstens regler.

 

Som med alle BMW’s modeller, er brugervenligheden i X6’eren i top, og når du først har sat dig bag rattet, tør vi godt love, at det bliver svært at overbevise sig selv om at stige ud ad bilen igen.

 

Oplevelsen af køreglæde tages til nye højder, og bilen ligger så lækkert på vejen, at timerne og kilometerne bare suser afsted.

 

Så når det er tid til at udskifte den gamle firmabil, bør du overveje at lægge turen forbi en af Flexto’s afdelinger eller kontakte dem for et godt tilbud på flexleasing af BMW X6 til erhverv.