Firma på Sjælland tilbyder chiptuning nu fra APR & Unitronic

Det er vigtigt at vælge professionelle til at hjælpe dig med at få chiptunet din bil frem for at dy begynder på opgaven på egen hånd. Der skal nemlig særlige programmer og en helt eksakt viden til for at det kan lade sig gøre og uden at det er noget der kommer til at have den modsatte effekt på din bils ydeevne. Yderligere er det lige ledes vigtigt at vælge professionelle mekanikere, der samtidig kun vælger at bruge de bedste produkter til chiptuning der findes på markedet og som kan leve op til de lovkrav der er på området. Få bilen chiptunet nu, hvis du gerne vil have lidt mere ud af bilen og have følelsen af fornyelse når du kører rundt på vejene.

Chiptuning kræver også optimering af din gearkasse

Hvis du gerne vil have chiptunet din bil uden at din gearkasse skal lide unødig overlast og slid, så er det nødvendigt at få optimeret gearkassen samtidig med at du får optimeret bilen motor og ydelse. Her skal der være tale om en automatisk gearkasse og en optimering vil betyde, at kommunikationen mellem gearkassen og den nye ydelse i motoren arbejder sammen på bedste vis. På denne måde vil du også kunne spare brændstof, noget som i disse tider vil kunne mærkes på pengepungen.

Husk at melde din chiptuning til forsikringen

Langt de fleste forsikringsselskaber tillader, at du lader din bil chiptune. Det kræver blot, at du giver et heads up til forsikringsselskabet omkring de ændringer der er foretaget. En chiptuning kan i nogle tilfælde betyde, at din forsikring vil stige i pris, hvilket du eventuelt kan undersøge inden operationen bliver udført. således kan du køre sikkert rundt på vejene, vel forsikret og med ro i maven i forhold til hvis der eventuelt skulle ske en ulykke eller du på anden vis måtte have brug for din forsikring til din bil.

Det er lovligt at få bilen chiptunet

Så længe chiptuningen overholder den lovgivning der er på området og de standarder der hører til din bil, så er det fuldt ud lovligt at chiptune bilen. Her hedder det sig, at din tunede bil ikke må forurene mere end den gjorde tidligere, eller som standarden tillader, ligesom at din bil heller ikke må larme mere end inden der blev chiptunet. Derfor er en professionel hjælp til chiptuning også din garanti for, at det bliver udført efter alle kunstens regler og at du lovligt må køre rundt på vejene.