5 gode grunde til at lease din næste firmabil

Når man som virksomhed skal investere i firmabiler til sine medarbejdere, er der en lang række faktorer, man bør have in mente. I de fleste tilfælde kan det nemlig ikke betale sig at købe bilerne fra ny – i stedet er det en langt mere rentabel løsning at vælge erhvervsleasing.

 

I denne artikel har vi samlet fem gode grunde til, hvorfor det er attraktivt for din virksomhed at erhvervslease jeres kommende firmabiler.

1. Valgfri leasingmodel

Typisk skal en firmabil køre mange kilometer på de danske landeveje om dagen, hvilket stiller krav til bilens køreegenskaber og komfort. Der skal være kraft i motoren, kabinen skal være indrettet optimalt og brugervenligt, og der skal være plads til de eventuelle vareprøver og kataloger, man som repræsentant for firmaet skal have med sig.

 

Passer din virksomhed ind i den behovsbeskrivelse, så kan vi anbefale jer at lease BMW X6! X6 et nemlig et fremragende eksempel på en firmabil, der har alt, hvad man drømmer om – og mere til. Udstyret med en kraftig motor og et interiør i luksusklassen, får man med X6 en bil, der omdefinerer hele ens forståelse af køreglæde, og som gør timerne på vejene til en sand fornøjelse.

2. Lavere førstegangsydelse

Ved leasing af BMW til erhverv betaler man et beløb ved indgåelsen af leasingaftalen. Denne førstegangsydelse dækker over en procentdel af bilens pris og afhænger af hvilken model og kilometerbegrænsning, din virksomhed vælger.

 

Typisk kan det være en fordel for leasingtageren at betale en høj førstegangsydelse, da dette kan give en større besparelse på bilen i sidste ende.

3. Momsfradrag for leasingydelsen

I modsætning til privatleasing kan man med erhvervsleasing trække momsen på bilen helt eller delvist fra. Det betyder altså, at din leasingydelse er fradragsberettiget hos SKAT, når den leases specifikt til erhvervsmæssige formål.

4. Budgetsikkerhed og likviditet

Når man skal vælge, om man vil erhvervslease eller købe en BMW til sin medarbejder, er likviditet også værd at have in mente. For ved leasing binder man betydelig mindre kapital i bilen i forhold til køb af samme bil ved fuld afgift. Det frigiver likviditet, der kan bruges til at investere i virksomhedens kerneområder og dermed skabe vækst og værdi.

 

Dertil kommer det, at leasingaftalen typisk ikke vil figurere som en gældspost i firmaets regnskab. Den vil derimod noteres som en løbende omkostning, hvilket er med til at give en større budgetsikkerhed.

5. Kan altid tilpasses virksomhedens behov

Hos Flexto kan din leasingkontrakt sammensættes på flere måder, alt efter hvilke behov din virksomhed har. Derudover giver erhvervsleasing også en større fleksibilitet, da kontrakten kun løber over de måneder, du har brug for, hvorefter den kan forlænges, eller bilen kan sælges videre.

 

Dette gør også, at det er muligt let at komme af med en bil, man ikke længere har brug for, lige såvel som det ved leasing er nemmere at skifte jeres firmabiler til større eller mindre modeller, hvis jeres behov ændrer sig over tid.